eur:
391.93
usd:
359.33
bux:
72253.66
2024. július 14. vasárnap Örs, Stella

Rovart neveztek el Trumpról - nézze meg!

Donald Trump megválasztott amerikai elnökről kapta nevét egy újonnnan felfedezett molylepke faj.

A Neopalpa donaldtrumpi létezését és jellemzőit egy kanadai kutató, Vazrick Nazari írta le először egy tanulmányban. A molylepke mindössze egy centiméteres, Kaliforniában és a mexikói Alsó-Kaliforniában él.

Nevét azért kapta a megválasztott és pénteken beiktatandó elnökről, mert fején sárgás-fehéres hártyák találhatók, amely olyannak tűnik, mint Trump jellegzetes haja. 

Elődjéről, a leköszönő Barack Obamáról halat neveztek el.

Címlapról ajánljuk

"Fejbe lőtték" - újabb tragikus részletek a Trump-merényletről

A szombati pennsylvaniai kampánygyűlésen történt, Donald Trump amerikai elnökjelölt elleni támadásban megölt néző azonnal meghalt, miután fejbe lőtték - állította egy az NBC News hírtelevízió által megkérdezett szemtanú.

palesztinpárti
Keményen oszlatott a rendőrség Berlinben

Többen megsérültek szombat este egy a német rendőrség által feloszlatott palesztinpárti tüntetésen Berlinben - közölte a német főváros tűzoltósága.

Ütemesen terjed egy nemi betegség itthon

2023-ra, 2019-hez képest csaknem kétharmadával nőtt Magyarországon a szifiliszes betegek száma, de tavaly a korábbi évekhez képest több veleszületett szifiliszes kisbabát is találtak. A legnagyobb baj az, hogy az emberek nem félnek és nem védekeznek, illetve hogy maguk próbálják kezelni a tüneteket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.14. vasárnap, 18:00
Magyarics Tamás
Amerika-szakértő, professzor emeritus, a Donald Trump elleni merényletről és a kampányról
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×