eur:
391.93
usd:
359.33
bux:
72253.66
2024. július 14. vasárnap Örs, Stella

Vívópercek magazin

Az InfoRádió szakmagazinja a legtöbb olimpiai aranyérmet szállító sportágról, rangos versenyekről, emlékezetes asszókról, legendás magyar klasszisokról, a jelen és a jövő sztárjairól.

A műsor együttműködő partnere a Magyar Vívó Szövetség, támogatója az EximBank és a WestEND.

A szerkesztő-műsorvezető: Farkas Dávid.

Email-cím: farkas.david@inforadio.hu.

Adás: hétfő, 15.45

Adásunkban Szetey András, a Magyar Vívó Szövetség kommunikációs igazgatója beszél az olimpia előtti világranglistákról és a magyar csapatok lehetséges ellenfeleiről.

Meghallgatom

Műsorunkban a Magyar Vívó Szövetség új sportigazgatója, Fodor Kende beszél az olimpia előtti felkészülésről és saját feladatairól is.

Meghallgatom

Műsorunkban Boczkó Gábor összegzi a bázeli Európa-bajnok magyar sikereit és beszél a párizsi olimpiáig vezető út utolsó egy hónapjáról is.

Meghallgatom

Műsorunkban Dancsházy-Nagy Tamás, a férfi párbajtőrözők szövetségi vezetőedzője, Siklósi Gergely mestere beszél a svájci Európa-bajnokság tétjéről és a közvetlen olimpiai felkészülésről.

Meghallgatom

Adásunkban Boczkó Gábor szövetségi kapitány beszél az Eb-csapatról és az olimpia előtti célokról.

Meghallgatom

Adásunkban nyilatkozik Pásztor Flóra és Koch Máté, emellett lesz szó Muhari Eszter olimpiai indulásáról, az U23-as Eb eddigi sikereiről és a magyar szövetség új elnökségének első üléséről.

Meghallgatom

Műsorunkban az országos bajnoksággal foglalkozunk: először Boczkó Gábor szövetségi kapitány után az egyik duplázó, Nagy Dávid nyilatkozik.

Meghallgatom

Műsorunkban Dancsházy-Nagy Tamás, a magyar férfi párbajtőrvívó-válogatott szövetségi vezetőedzője tanítványa, Siklósi Gergely franciaországi sikeréről és a csapat 9. helyéről beszél, majd nyilatkozik Csampa Zsolt, az MVSZ újraválasztott elnöke.

Meghallgatom

Az olimpiai bronzérmes kardozó Szatmári András beszél lábsérüléséről, annak kezeléséről és a lehetséges visszatéréséről.

Meghallgatom

Műsorunkban Szetey Andrással, az MVSZ kommunikációs igazgatójával összegezzük a hétvégi nemzetközi versenyek eredményeit, tapasztalatait.

Meghallgatom

Adásunkban Dancsházy-Nagy Tamás szövetségi vezetőedző, Siklósi Gergely mestere beszél a párizsi olimpiáig vezető útról és a hétvégi kolumbiai Grand Prix-versenyről.

Meghallgatom

Műsorunkban Boczkó Gábor szövetségi kapitány összegzi a tbiliszi női tőr Világkupa, a legutóbbi Magyar Kupa-forduló és a rijádi utánpótlás világbajnokság tapasztalatairól.

Meghallgatom

Adásunkban a kétszeres világbajnok kardvívó Battai Sugár beszél az olimpiai kvalifikációról és a párizsi felkészülésről is.

Meghallgatom

Műsorunkban foglalkozunk a doppingeljárás miatt nehéz helyzetbe került párbajtőröző Kun Annával, majd nyilatkozik Koch Máté és Nagy Dávid.

Meghallgatom

Megalapították a Gerevich Györgyről elnevezett Nevelőedzői Díjat, amelyet március végén három szakember, elsőként Borosné Eitner Kinga, aki a Balaton Vívóklub alapítója, mesteredző, a magyar férfi junior párbajtőr-válogatott keretedzője vehetett át. Adásunkban a párbajtőr szakág utánpótlásának egyik kulcsszereplője nyilatkozik.

Meghallgatom

Műsorunkban Decsi András vezetőedző és az aranyérmes Szatmári András beszél a budapesti férfi kardvívó Világkupa-versenyről.

Meghallgatom

Adásunkban Gárdos Gábor szövetségi vezetőedző beszél a belgiumi női kard Világkupa-ezüstéremről és a folytatásról, majd a párbajtőröző Kun Anna eleveníti fel a budapesti GP-sikerét.

Meghallgatom

Műsorunkban a budapesti párbajtőrvívó Grand Prix-val foglalkozunk, nyilatkozik Boczkó Gábor, Koch Máté és Siklósi Gergely is.

Meghallgatom

Adásunkban Gárdos Gábor szövetségi vezetőedző nyilatkozik arról, hogy a magyar női kardcsapat Athénban biztosította helyét a párizsi olimpián, és kitér arra is, hogy milyen célok állnak az együttes előtt a párizsi olimpiáig.

Meghallgatom

Adásunkban a hétvégi sikerekkel foglalkozunk: nyilatkozik az aranyérmes férfi párbajtőrcsapat heidemheimi aranyérméről Andrásfi Tibor, majd megszólal a Kairóban bronzérmes tőrvívó Dósa Dániel.

Meghallgatom
×
×
×