eur:
391.93
usd:
359.33
bux:
72253.66
2024. július 14. vasárnap Örs, Stella

Pólópercek magazin

Meccsek, gólok, emberek - a vízilabdasport hírei és aktualitásai.

A magazinban a vízilabdasport hírei és aktualitásai hallhatók. Kiemelten foglalkozunk a pólóválogatottak és a klubcsapatok szereplésével, amelyet a sportág legfontosabb szereplőivel készült interjúk és a legnevesebb sportági szakértők elemzései egészítenek ki. A napi események és hírek mellett a sportág szakmai hátterére is kitérünk.

A szerkesztő-műsorvezető: Farkas Dávid.

Email-cím: farkas.david@inforadio.hu.

Adás: csütörtök, 15.45

Műsorunkban Faragó Tamás olimpiai bajnok, a Nemzet Sportolója beszél a magyar férfi válogatott vb-döntőbe jutásáról és a női együttes szerepléséről.

Meghallgatom

Műsorunkban a két magyar válogatott vb-szereplésével és az elmúlt időszak utánpótlássikereivel is foglalkozunk.

Meghallgatom

Adásunkban a magyar férfi és női vízilabda-válogatott világbajnoki esélyeiről kérdeztük az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Faragó Tamást, a Nemzet Sportolóját.

Meghallgatom

Műsorunkban Madaras Norbert, a magyar szövetség elnöke beszél a fukuokai világbajnokság előtti várakozásokról.

Meghallgatom

Műsorunkban a Világkupa-szuperdöntőkről, az U20-as világbajnok Nagy Ákos ferencvárosi terveiről és egy U12-es torna magyar sikereiről is szó esik.

Meghallgatom

Adásunkban Kovács Róbert szövetségi edző nyilatkozik az U20-as férfi válogatott világbajnoki sikeréről.

Meghallgatom

Műsorunkban Varga Zsolt szövetségi kapitány és a BL-győzelem után újra edzésbe álló Zalánki Gergő nyilatkozik a vb-felkészülésről és a célokról.

Meghallgatom

A műsorban az FTC két vezetőedzője, a női csapatot irányító Gerendás György és a férfi együttes vezetését most átvevő Nyéki Balázs nyilatkozik.

Meghallgatom

Adásunkban Faragó Tamás olimpiai és világbajnok beszél a Ferencváros Pro Recco elleni Bajnokok Ligája-vereségéről és a sorozat belgrádi végjátékának eddigi tapasztalatairól.

Meghallgatom

Adásunkban Madaras Norbert szövetségi elnök a tisztségében töltött eddigi hat hónapról és a következő időszak terveiről, reményeiről is beszél. Bíró Attila, a női válogatott szakvezetője az erdélyi edzőtáborozásról és a vb-keretéről nyilatkozik, emellett Varga Dániel vezetőedző az OSC férfi csapatának szezonját összegzi.

Meghallgatom

Adásunkban a klubszezon hajrájával foglalkozunk, majd a bajnoki döntők mellett szó esik a 3. Benedek Tibor Emléktornáról is, nyilatkozik Vincze Balázs, az UVSE vezetőedzője.

Meghallgatom

Adásunkban Szécsi Zoltán háromszoros olimpiai bajnok, az Eger ügyvezető elnöke beszél a női csapat sikersorozatáról és a férfiak előrelépéséről.

Meghallgatom

A műsorban a bajnoki hajrával foglalkozunk, az Európa-bajnok Manhercz Krisztián nyilatkozik az OSC döntőbe kerüléséről és a szezon eddigi tapasztalatairól.

Meghallgatom

Adásunkban Bátori Bence nyilatkozik a Vasas szezonjáról és az EuroKupa-döntőről.

Meghallgatom

Műsorunkban az olimpiai bajnok Varga Dániel beszél "A nemzet aranyai" című filmről és pályafutása fontos mozzanatairól, élményeiről.

Meghallgatom

Adásunkban a női vízilabda-válogatott sikeres Világkupa-szereplésével és a most bemutatott "A nemzet aranyai" című filmmel foglalkozunk.

Meghallgatom

Adásunkban Bíró Attila szövetségi kapitány és a kapus Magyari Alda beszél a közelgő Világkupa-selejtezőről és a nemzetközi klubszezon zárásáról.

Meghallgatom

Adásunkban a férfi bajnoki meccsek mellett a női EuroKupa-döntővel foglalkozunk, nyilatkozik az aranyérmes UVSE vezetőedzője, Benczur Márton.

Meghallgatom

Adásunkban Faragó Tamás olimpiai, világ- és Európa-bajnokkal értékeltük a Vasas Eurokupa-döntőbe jutását és a Ferencváros, valamint az OSC Bajnokok Ligája-szereplését.

Meghallgatom

Adásunkban Varga Zsolt szövetségi kapitány a férfi Világkupa-selejtező tanulságait összegzi, majd Leimeter Dóra, az FTC olimpiai bronzérmese az Euro Kupa-döntőbe kerülésről nyilatkozik.

Meghallgatom
×
×
×