eur:
391.93
usd:
359.33
bux:
72253.66
2024. július 14. vasárnap Örs, Stella

Ötkarika magazin

Az InfoRádió olimpiai magazinja. Versenyzők, mesteredzők, sportvezetők az ötkarikás játékokról, világ- és Európa-bajnokságokról, a legrangosabb hazai rendezvényekről és a felkészülés hátteréről.

A szerkesztő-műsorvezető: Farkas Dávid.

Email-cím: farkas.david@inforadio.hu.

Adás: péntek, 19.30

Adásunkban Gyulay Zsolt MOB-elnök, Fábián László MOB-főtitkár, valamint több olimpikon, így a Tokióban bronzérmes, Párizsban zászlóvivő és ezúttal is éremesélyes judós Tóth Krisztián nyilatkozik.

Meghallgatom

Adásunkban lesz szó a párizsi olimpián induló magyar teniszezőkről, a férfi vízilabda-válogatott szűkített keretéről, nyilatkozik az első olimpiájára készülő Fekete Gergő, majd foglalkozunk a jövő heti budapesti öttusa Európa-bajnoksággal is.

Meghallgatom

Adásunkban szó esik a Ludovikán rendezett fesztiválról, az atléták párizsi esélyeiről, az olimpiára utazó magyar öttusázókról és judósokról, valamint a női kézilabdázók és a férfi vízilabdázók felkészüléséről.

Meghallgatom

Adásunkban megszólal Gyulay Zsolt, a MOB elnöke, Fürjes Balázs, a NOB tagja, Sós Csaba, az úszók szakvezetője, a világ- és Európa-bajnoki érmes ritmikus tornász Pigniczki Fanni, az evezős Pétervári-Molnár Bendegúz és Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport vezetője.

Meghallgatom

Műsorunkban Fábián László MOB-főtitkár összegzi a Kettős karrier program fejleményeit és beszél az olimpia előtti aktuális kérdésekről, teendőkről. Emellett nyilatkozik Eb-ezüstérméről a kapácsvető Halász Bence, és megszólal a Ferencvároshoz visszatérő világbajnok vízilabdázó Vámos Márton is.

Meghallgatom

Műsorunkban részletesen beszél a női vízilabda-válogatott olimpiai felkészüléséről Mihók Attila szövetségi kapitány, nyilatkozik Kovács Antal, a Magyar Judo Szövetség szakmai alelnöke, emellett Gyulai Miklós MASZ-elnök tér ki a párizsi olimpiai esélyek mellett arra is, hogy Budapest rendezheti meg 2026 szeptemberében az első atlétikai világdöntőt

Meghallgatom

Adásunkban nyilatkozik a RG első magyar olimpiai érmese, Pigniczki Fanni, Leimeter Dóra olimpiai bronzérmes vízilabdázó, nyilatkozik a vívó ob-ról és a párizsi felkészülésről Pásztor Flóra, Battai Sugár, Gémesi Csanád és Koch Máté, illetve a triatlonos Kuttor-Bragmayer Zsanett és Lehmann Csongor.

Meghallgatom

Adásunkban nyilatkozik a vízilabdázó Szilágyi Dorottya és Varga Dénes, az asztaliteniszező Ecseki Nándor, a kardvívó Szatmári András és az MVSZ újraválasztott elnöke, Csampa Zsolt.

Meghallgatom

Műsorunkban a MOB-közgyűlés után Fábián László főtitkár nyilatkozik, majd interjú következik a kétszeres olimpiai bajnok öttusázó Török Ferenccel, aki átvehette a Magyar Olimpiai Bizottság életműdíját. Megszólal a műsorban a kenus Takács Kincső, Bácsi Péter, a Magyar Birkózó Szövetség szakmai igazgatója, Kindl Gábor, a Magyar Triatlon Szövetség elnöke, míg a NOB tagja, Fürjes Balázs a június 20-án kezdődő budapesti olimpiai kvalifikációs versenyről beszél.

Meghallgatom

Adásunkban az olimpiai ruhabemutatóról, Kozák Danutáról és Milák Kristófról is beszél Gyulay Zsolt MOB-elnök, majd nyilatkozik Boczkó Gábor, a vívók szakvezetője és a sérülése után visszatérő háromszoros világbajnok kardvívó Szilágyi Áron is. Emellett Szabados Gábor sportközgazdász világítja meg a NOB és a Nemzetközi Atlétikai Szövetség közötti vita hátterét.

Meghallgatom

Adásunkban nyilatkozik többek között az olimpiai bronzérmes dzsúdós Tóth Krisztián, a tornász Mészáros Krisztofer, valamint Balzsay Károly, az ökölvívók szakmai vezetője és Hüttner Csaba, a kajak-kenu válogatott szövetségi kapitánya.

Meghallgatom

Adásunkban szó esik a július 26-án kezdődő párizsi olimpia néhány fő számáról, emellett nyilatkozik a sportmászó Tusnády Nimród és a vízilabda utánpótlásedző Szedlmayer Ildikó is.

Meghallgatom

Adásunkban interjút hallhatnak Gyulay Zsolttal, a Magyar Olimpiai Bizottság elnökével és Schmidt Ádám sportállamtitkárral kevesebb mint 100 nappal a párizsi ötkarikás játékok előtt. De megszólal műsorunkban Ilyés Ferenc, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke, valamint Golovin Vlagyimir, a női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, hiszen mindkét magyar együttes kijutott az olimpiára. A közelgő szegedi evezős Európa-bajnokságról és olimpiai kvalifikációs versenyről Cseh Ottó, a hazai szövetség elnöke beszél, de nyilatkozik az országos úszó-bajnokság tapasztalatairól és az idei célokról Szabó-Feltóthy Eszter és Telegdy Ádám is.

Meghallgatom

Adásunkban foglalkozunk az utcai sportágak június 20-án kezdődő budapesti olimpiai kvalifikációs viadalával, nyilatkozik a BMX freestyle-versenyző Kempf Zoltánnal és Fürjes Balázs, a NOB magyar tagja, aki beszél a párizsi célokról is. Nyilatkozik a friss olimpiai kvótás birkózó Nagy Bernadett, a párbajtőrvívó-válogatott két tagja, Koch Máté és Nagy Dávid, emellett Milák Kristóf visszatéréséről beszél az úszók szakvezetője, Sós Csaba, illetve megszólal Balázs György teniszedző, Marozsán Fábián mestere.

Meghallgatom

Műsorunkban nyilatkozik a teniszező Marozsán Fábián, aki a párizsi olimpián is szinte biztosan indulhat. Emellett megszólal Gyulay Zsolt MOB-elnök és az úszók országos bajnokságára készülő Kapás Boglárka és Márton Richárd is.

Meghallgatom

Magazinunk fókuszában két hazai rendezésű esemény, a szegedi evezős Eb és a budapesti férfi kardvívó Világkupa áll. Előbbiről Fábián László MOB-főtitkár és Pétervári-Molnár Bendegúz beszél, míg a BOK-csarnokban történteket Boczkó Gábor és Szatmári András eleveníti fel.

Meghallgatom

Adásunkban nyilatkozik a hétvégi budapesti kardvívó Világkupára készülő Szilágyi Áron, majd Mocsai Lajos korábbi szakvezető a férfi kézilabdázók olimpiai kijutásáról, míg Schmidt Gábor MKKSZ-elnök a kajakozók és a kenusok új szezonjáról beszél.

Meghallgatom

Adásunkban két friss Világkupa-győztes, az öttusázó Gulyás Michelle és a párbajtőrvívó Kun Anna nyilatkozik, majd lesz szó a többi között az ökölvívók olimpiai kvalifikációjáról is.

Meghallgatom

Műsorunkban foglalkozunk a kajak-kenu válogatottak szezonjával, nyilatkozik Boros Gergely szakmai igazgató és az olimpiai bajnok Hadvina Dóra is. Megszólal a fedettpályás atlétikai vb-n ötödik helyezett futó, Molnár Attila és hallhatják a győri sportlövő Eb-n olimpiai kvótás helyezésig jutó Péni Istvánt.

Meghallgatom

Adásunkban nyilatkozik Gyulay Zsolt, a MOB elnöke, foglalkozunk a férfi párbajtőrözők és a tőrvívó Dósa Dániel sikerével, Cseh Sándor a női vízilabda-válogatott vb-ezüstérmének tapasztalatairól beszél, majd párosinterjú következik a Korisánszky Dávid, Fekete Ádám kenus duó tagjaival.

Meghallgatom
×
×
×