eur:
391.93
usd:
359.33
bux:
72253.66
2024. július 14. vasárnap Örs, Stella
Analog electricity meter for households.
Nyitókép: Torsten Asmus/Getty Images

Változás jön a villanyszámláknál – rengeteg felhasználót érint

Az MVM értesítése szerint sok felhasználó azonosítószáma megváltozik július elsejétől.

Sokan kapnak a napokban tájékoztatást az MVM-től, hogy felhasználóazonosító számuk megváltozik: az egyébként az áramszámlákon is olvasható számra szükség van a mérőóra diktálásakor – írja a divany.hu.

„Tisztelt Ügyfelünk! Felhívjuk figyelmét, hogy korábbi áramos felhasználóazonosító száma 2024. július 1-jétől megváltozik. Ez az azonosító szükséges az ügyintézéshez, mérőállás-diktáláshoz és online ügyfélszolgálatra vagy mobilappra történő regisztráláshoz is, ezért fontos, hogy a jövőben a megadott azonosítót használja. Kérjük, ne megszokásból diktálja be mérőállását! Ha régi azonosítóját elmentette vagy leírta például a diktálós kártyájára, frissítse a megadott adatot” – áll a társaság tájékoztatójában.

A levélben szerepel a címzett régi, illetve új azonosítója, amelyek jelentősen eltérnek egymástól, ezért valóban érdemes lesz mindenkinek figyelnie arra, hogy júliustól véletlenül se a régit használja. A július elsejét követően kiállított számlák első oldalára is ez az új azonosító kerül már fel.

Mindez azzal állhat összefüggésben, hogy az E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Csoportba, amely így egyetlen cégként nyújtja majd a hazai egyetemes áram- és földgáz szolgáltatást. Az ügyfélkör átvétele informatikai átállással jár, ezért az MVM áramszámlázási rendszere – amely jelenleg a korábbi Elmű-Émász ügyfeleit szolgálja ki – 2024. július 1. 16 órától előreláthatólag két hétre leáll, ami érinti a személyes, valamint az online ügyfélszolgálati és a mobilapplikációs ügyintézést is.

Címlapról ajánljuk

Este megtörhet Harry Kane átka – bemutatjuk az Eb-döntő angol játékosait

Gareth Southgate minden bizonnyal az elődöntőben szerepeltetett csapatot küldi pályára a vasárnap esti Eb-döntőben, egyetlen poszton képzelhető el csere: hajlik arra, hogy Luke Shaw kezdjen, aki igazi ballábas, szemben a bal oldali szárnyvédőként egyébként eddig jól teljesítő Kieran Trippierrel. Íme, a háromoroszlános tizenegy!

foci
Kanadának nem jött össze a nagy álom

Uruguay nyerte a bronzérmet az Egyesült Államokban zajló labdarúgó Copa Americán, mivel a 2-2-es döntetlennel zárult rendes játékidő után tizenegyespárbajban 4-3-ra legyőzte Kanadát a szombati helyosztón.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.14. vasárnap, 18:00
Magyarics Tamás
Amerika-szakértő, professzor emeritus, a Donald Trump elleni merényletről és a kampányról
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 14. 12:42
×
×
×
×